Energy Expert is een erkend installatiebedrijf voor Centrale verwarming, Vloerverwarming, Sanitair en energiezuinige technieken zoals zonne-energie, biomassa, isolatie, ventilatie enz.

Rudy Poels, oprichter en bezieler van dit bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring, ontwikkelt en installeert met passie resultaatgerichte oplossingen en installaties die aanzet geven naar meer comfort, gezonder, zuiniger en beter.

Missie
Het is onze missie om u te inspireren en motiveren naar een energiezuinige woning, gebouw, of stal. Hierdoor stimuleren we ook rechtstreeks het milieu, comfort, gezondheid, en uw financiën.

Visie
Door het realiseren van kwalitatief hoogstaande energiezuinige installaties met vooruitstrevende technieken, leidt dit onmiddellijk tot een opwaardering van uw woonst, gebouw, stal. Een beter behoud van het milieu en een grote besparing op uw financiële uitgaven.

Extreme solutions for even the smallest problemsis niet voor niets de slogan van ons bedrijf. Geen enkel probleem gaan we uit de weg!

Neem een kijkje op deze website en zie wat Energy Expert voor u kan betekenen. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer inlichtingen.

Wij onderscheiden ons op verschillende vlakken van andere installatiebedrijven. Kijk verder op deze website om te ontdekken hoe…

TELEFOONNUMMER

+32 14 88 18 94

ADRES

Heiend 63, 2275 Lille

E-MAIL

info@energyexpert.be