Remeha

Innovatieve oplossingen voor comfort in verwarming en sanitair warm water

Remeha houdt u warm
Remeha staat voor innovatie, kwaliteit en service op het gebied van verwarmingsketels: condensatie gaswandketels / condensatie gas vloerketels of condensatie stookolieketels / lage temperatuur stookolieketels, warmtepompen, (zonne)boilers en hybride systemen voor de huishoudelijke, commerciële en projectmarkt. Wij brengen verwarming en warmwater comfort bij u thuis, als een vertrouwd merk met meer dan 80 jaar geschiedenis en grote ambities voor de toekomst.


Hieronder vind je enkele producten van Remeha:

Remeha Calenta Ace

Een hypermoderne condenserende gaswandketel in solo of combi-uitvoering.
De betrouwbaarheid en optimale prestaties gaan bij de Remeha Calenta hand in hand, voor een onbezorgde warmte- en sanitair warmwatervoorziening.

Remeha Lava Plus

Remeha Lava Plus is een compacte lage temperatuur stookolieketel die gebruiksklaar wordt afgeleverd als voorgemonteerde, vooringesteld ketelbrandergeheel (LP 22-36) met naar keuze een basis (D) of geavanceerde (S) regeling; een buitenvoeler GV7 is als optie leverbaar. Om praktische redenen, wordt de Lava Plus 46 in losse delen geleverd en door de installateur te plaatse samengebouwd (ketelblok, brander en manteldelen).

Remeha Initia Plus

De Remeha Initia Plus is een condenserende gasketel voor wandbevestiging, speciaal ontworpen voor eenvoudige montage in nieuwbouw en voor vervanging van oude verwarmingssystemen. Naast de reeds bekende voordelen van de condensatietechnologie zoals efficiëntie, energiebesparing en verminderde uitstoot van schadelijke stoffen wordt de Remeha Initia Plus ook gekenmerkt door zijn sanitaire werkingsprincipe van micro-accumulatie, zijn zeer lage modulatie (16 tot 100 %) en zijn Gas Adaptive Control systeem.

Remeha Tzerra

De Remeha Tzerra is een compacte, betaalbare en energiezuinige condenserende gaswandketel, leverbaar in verschillende vermogensklassen. De Remeha Tzerra start een buitengewone revolutie in verwarming. De ketel is opgebouwd uit slechts 5 modules waarin alle belangrijke technologie verregaand is geïntegreerd.

Remeha Calora Tower Gas

De Remeha Calora Tower Gas is een krachtige en zuinige modulaire verwarmingsketel op de vloer met de capaciteit om voor een behaaglijk warm huis en royaal volume aan warm water te zorgen. De Remeha Calora Tower Gas is een solo module (enkel verwarming) en kan u naar wens combineren met een separate sanitair warmwatermodule. De ketel en boiler worden samengevoegd tot één compact, fraai vormgegeven en ruimtebesparend systeem.

Remeha Calora Tower Oil

Door te kiezen voor een Calora Tower Oil verwarmingssysteem, kiest u voor de nieuwste technologie in stookolie condensatie die in combinatie met één van de boiler modules ook zal zorgen voor een royaal volume van sanitair warmwater in uw woning. De nieuw ontwikkelde monoblok warmtewisselaar in roestvaststaal die de basis vormt van de verschillende stookolie modules is bestand tegen elke vorm van corrosie en grote temperatuursveranderingen. De gloednieuwe, verticaal geplaatste modulerende stookoliebrander staat garant voor de hoogste energie efficiëntie voor elke warmtevraag. De warmtegeleiding gebeurt op een snelle en efficiënte manier. Een nieuw ontwikkelde Remeha iSense PRO regeling vormt samen met de ketel elektronica het brein achter deze krachtpatser. Het perfecte samenspel van de verschillende componenten verzekert u het hoogste jaarrendement. De vanuit fabriek geïntegreerde lage energie pomp wordt dankzij de ketel elektronica voor elk werkingsprincipe op de meest ideale manier aangestuurd. Hierdoor wordt het energieverbruik naar het laagste niveau gereduceerd. Een Remeha Calora Tower Oil module kan gecombineerd worden met een 100 of 160 liter sww boiler of een 220 liter zonneboiler voor het hoogste comfort in sanitair warmwater.

Remeha Hera Condens

De Remeha Hera Condens is een nieuwe stookolie condensatieketel die gebruiksklaar wordt afgeleverd met vanuit fabriek voorgemonteerde ingeregelde brander en een basis of geavanceerde regeling inclusief buitenvoeler naar keuze. De ketelmodule, verkrijgbaar in verschillende vermogens, kan gecombineerd worden met een onderstaande boilermodule met 110 of 160 liter waterinhoud.


Contacteer ons voor bijkomende informatie of vraag uw offerte op maat.

Remeha – Brochure 2018-2019